Sunday, June 7, 2009

jangan pandang belakang ketiak..

actually title kt atas xde kene mngene pn ngn cite aq hari ni.heee...saje je letak..ermm..akhir nya,baru la aq ngadap pc tok update blog ni n tgk mail yg ade..huhuhu..lately aq b z sgt2..al maklum la..keje la kate kn..huhu..tp keje mlm la..midnite baru blik..so pnat tu aq ilang kn ngn tidoo...hahahaha..
oh ye..smlm aq p tgk movie ngn my family wif my brother skali la cz dia blik msia stelah lame dok kt oversea a.k.a singapore..hehehe..but daddy aq je la xde cz die p keje..kitorg p tgk cite jgn pndang blkg congkak..cite die interesting,klakar&&sdikit bangang la..hehehe..main character dlm cite tu lan pet pet(punai),cat farish(CAT),sape tah lg sorg tu..lupa lak nme btol die tp dlm cite tu nme die johan..but aq xde la gelak sgt2 cz time tu mood aq xbape nk ok lg pas berlaku 1 incidence yg wt aq jd bengang..huhuhu..
pas tgk wyg,kitorg tros blik but b4 that singgah kt tmpat keje aq..nk tau x..abg yg jual air kt sblh tmpt aq keje tu leh plak asyik pndang aq jerk..aq pn plik..then aq pn p la tnhe die 'abg ni sakit ke de mslah smpai tgk sy camtu skali'..die ckp aq aritu nmpk len..nmpk aq cam wardina..aq pnye la gelak x henti2..heee....
erm.sal aq ngn feroz?? aq ngn die ok2 jerk..tp kitorg jrg jmpe la..cz msing2 sibuk..aq sibuk keje..die pn sbuk keje..so no time la nk dating..heee..pape pn aq miss sgt2 kt die..heee

1 comment:

thesilentprincess said...

entahla..
actually aku cam mals dah nak ada blog neh...
aku buat blog pun utk...
ak pun skarang dh jarang jmpe tenet..
sgan giler babi nak pnjam tenet ejow..
tu pun arip asyik nak skype je ngn aku...
tapi ckp aku tak da tenet..
mood aku skarang half2 la..
ntahla..
aku cam mals lak nak bz2 ngn tenet nie..
kadang2 je...
ape pun, aku puji lagi sekali..
comel ko nye header tu..
slalu2 la pakai selendang...
t ko lak orang panggil yuna..hahaha