Monday, April 6, 2009

susah nk di fahami

hmmm..knp la ape yg selalu aq nk sampaikan selalu disalah tafsirkn..?? knp,ape yg aq ckp tu sume ny bole mengguriskan hati org ker?? mgkin aq yg bersalah sbb aq x pandai nk berkomunikasi ngn baek..aq nk org sekeliling aq yg mulekan perbualan dgn aq baru aq bole berbual dgn mereka..adakah ngn sifat aq yg sebegini dr kecil mnyebabkan org ingat aq ni sombong atau aq ni xske bergaul..aq teringin bergelak bersama2,berbual bersama2..tp lepas apa yg aq ckp kn b4 ni dlm blog,ko tros berubah..ko ckp pn nk xnk,pndang aq pn ala kadar,ko slalu ckp aq keep ko in da dark..but i don noe when i keep u in da dark..mgkin ayat aq dlm blog b4 ni terlalu kasar atau tersalah kata sehingga ko tersalah tafsir..mngenai privacy,benda remeh or anything la..aq xnk timbulkan byk persoalan..kite mungkin berbeza..ko pandai bermain kata..sedang kn aq bisu bile ko dh berkata2..ko nk tau ape sbb nye..aq jd blank bile ko dh start berkata..ini mungkin d sebabkan faktor syg..kelemahan aq tu jgk yg dh block diri aku dr berkata..bile aku berdepan ngn ko, atau berbincang ngn ko aq tros jd lemah-selemahnye..maafkan aq sebab aq xmampu utk menggembirakan kamu..sjak kebelakangan ni aq jd lemah sgt..aq xtau nk ckp kt sape..sbb tu aq slalu ckp yg tgn dan badan aq mengigil setiap mase..sbb mase tu aty aq sedang menangis..mksud aq xnk selalu berkepit bukan dlm ni..but when we go out..but i noe,kamu dh salah tafsirkn maksud sebenar..xpe la..aq pn xtau pe yg aq ckp kn..sbb ape yg aty aq cube sampaikan x same dgn ape yg aq ckp kn bile dlm bab ni..
maafkan aku..aq terlalu sayangkan kamu..xoxo

3 comments:

dynac3064 said...

erm..
btol2..
sy sokong penoh..
saye undi anda..
huu..
cian, kamu sedih..
sy ngah happy..
last2 sy pon cam sedih..
tapi xpe..
hidup tidak selalunya indah..
langit x slalu cerah..

kawan biarlah ade tolak ansur..
pastu biarlah jujur..
sebenarne yang x jujur tu yang jadi penyakit tu..
contohnye..
kerane x bagitau satu bende tu..
kawan jadi salah paham..
tapi bile dah bagitau..
ape yang nak dinilai olehnye..
terserah olehnye..

so..
still waiting u untuk kasitau lagi 1 tu.
kehkeh..
sowi..
x pakse..
lalala~~~

erm..
arap2 kete kuar cepatkan..
ergh!!
ape kene mngene pulak ini?

kdg2 rahsie tu lbih manis dari yang nyate..
hehe~~

go go POMmaLINDO..hee said...

gmokk..sbo eh.huhu.kte kn kwn.
ops aku gne tenet ko td.
heee:)

thesilentprincess said...

hmmm...tiba2 aku terkedu membaca..
tak tau nak kata ape..
aku buat kamu sedih lagi ker??
nape la aku nie stupid giler!!
Aku tak faham kamu nak ape...
Aku minta ampun minta maaf...
mgkin ape yg berlaku ni mberi impak besar dalam
hdup aku..disebabkan ape yg terjadi nie
aku down giler..tp aku tetap tak mampu nak benci kamu..
aku minta ampun minta maaf...
sebab menjarakkan antara kita berdua..
sbab aku tau kamu tak selesa..
aku minta maaf..
aku minta maaf dari hjung rambut sampai hjung kaki...
aku pun dah lupekan ape yg dah jadi...
semua yg kamu nak, 200% aku beri...
nakkan privacy and life sendiri..
aku ikutkan and aku turuti..
jgn tanye nape dah tak macam sebelum nie..
sebab aku sendiri pun tak dapat nak mengerti..
maafkan aku...